Richard-Overberg-Stukadoor-Amsterdam
Balk-Lichtgrijs-Richard-Overberg-Stukadoorsbedrijf-Amsterdam

 

 

Sierpleister in Amsterdam en Omstreken

Stukadoorsbedrijf Richard Overberg is dé specialist in het aanbrengen van sierpleister in Amsterdam en omstreken. Sierpleister is een product met een korrelige structuur. U heeft de keuze tussen een hele fijne korreligere structuur, maar er bestaan ook pleisters met een meer grovere korreligere structuur. Deze sierpleisters kunnen in bijna elke kleur geleverd worden, waardoor deze stucvorm perfect afgestemd kan worden op uw interieur.

De navolgende sierpleisters kunnen door Stukadoorsbedrijf Richard Overberg worden aangebracht:

Voor het aanbrengen van sierpleister in Amsterdam en omstreken, bent u bij Stukadoorsbedrijf Richard Overberg aan het juiste adres.

Het Aanbrengen van Sierpleister

Voordat wij met onze werkzaamheden beginnen, zorgen wij dat de werkruimte volledig wordt afgeplakt - dit ter bescherming van uw eigendommen.

Idealiter brengen wij onze pleisters aan op een vlakke ondergrond zodat het mooiste resultaat behaald zal worden. Indien uw ondergrond nog niet geheel vlak is, kunnen wij dit uiteraard voor u verzorgen.

Vervolgens brengen wij een hechtingslaag aan voor de specifieke sierpleister. Afhankelijk van de kleurstelling waarin u uw wanden en of plafonds afgewerkt wil hebben, zullen wij deze hechtingslaag al op de desgwenste kleur aanbrengen. Ten slotte werken wij het oppervlak af met de sierpleister in de kleur naar keuze.

Werkgebied Stukadoorsbedrijf Richard Overberg

Binnen Amsterdam zijn wij actief in de volgende wijken:

Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam West, Amsterdam Bos en Lommer, Amsterdam de Baarsjes, Amsterdam Geuzenveld en Slotermeer, Amsterdam Osdorp, Amsterdam Slotervaart en Overtoomse Veld, Amsterdam Zuid, Amsterdam Oost, Amsterdam Watergraafsmeer, Amsterdam Zeeburg en Amsterdam IJburg.

In de regio van Amsterdam zijn wij onder andere actief in de volgende plaatsen:

Abcoude, Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp, Heemstede, Schalkwijk, Haarlem, Velserbroek, Zaandam, Koog aan de Zaan en Monnickendam.

Indien u graag van de dienstverlening van Stukadoorsbedrijf Richard Overberg gebruikt maakt, maar uw klus dient buiten ons standaard werkgebied uitgevoerd te worden, neemt u dan contact met ons voor de mogelijkheden - wij zijn uiteraard ook u graag van dienst.

Is uw woning, kantoor of bedrijfsruimte ook toe aan een nieuwe wand- en of plafondafwerking?

Neem dan contact met ons op voor al uw stucwerkzaamheden!

Stukadoorsbedrijf Richard Overberg - Uw stucadoor in Amsterdam en omstreken!