Richard-Overberg-Stukadoor-Amsterdam
Balk-Lichtgrijs-Richard-Overberg-Stukadoorsbedrijf-Amsterdam

 

 

Schuurwerk in Amsterdam en Omstreken

Stukadoorsbedrijf Richard Overberg is dé specialist in stukadoorswerk in Amsterdam en omstreken, waaronder het verzorgen van schuurwerk. Schuurwerk is een traditionele vorm van stucwerk waarbij decoratieve cirkelvormige structuren op het oppervlak worden aangebracht. Om het mooiste effect te verkrijgen, dient uw stukadoor het schuurwerk in één keer aan te brengen, zodat bij het opdrogen de karakteristieke look wordt verkregen. Aangezien schuurwerk geen stootvaste eigenschappen bezit, wordt schuurwerk in de praktijk vaker op plafonds dan op wanden toegepast.

Voor het aanbrengen van schuurwerk in Amsterdam en omstreken, bent u bij Stukadoorsbedrijf Richard Overberg aan het juiste adres.

Het Aanbrengen van Schuurwerk

Voordat wij met onze werkzaamheden beginnen, zorgen wij dat de werkruimte volledig wordt afgeplakt - dit ter bescherming van uw eigendommen.

Idealiter brengen wij onze pleisters aan op een vlakke ondergrond zodat het mooiste resultaat behaald zal worden. Indien uw ondergrond nog niet geheel vlak is, kunnen wij dit uiteraard voor u verzorgen.

Indien nodig brengen wij een speciale ondergrond aan, waarna het schuurwerk wordt opgezet. U heeft de keuze tussen twee soorten schuurpleisters: schuurband of geelband. Schuurband, ook wel groenband genoemd, is een schuurgips met een fijne structuur en vochtregulerende eigenschappen waardoor het toegepast kan worden in keukens en badkamers. Voor schuurwerk met groenband dient een minimale laagdikte van 10 milimeter te worden aangebracht. Geelband is een schuurgips vergelijkbare eigenschappen als schuurband, maar de laagdikte van geelband kan beperkt worden tot minimaal 5 milimeter.

Werkgebied Stukadoorsbedrijf Richard Overberg

Binnen Amsterdam zijn wij actief in de volgende wijken:

Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam West, Amsterdam Bos en Lommer, Amsterdam de Baarsjes, Amsterdam Geuzenveld en Slotermeer, Amsterdam Osdorp, Amsterdam Slotervaart en Overtoomse Veld, Amsterdam Zuid, Amsterdam Oost, Amsterdam Watergraafsmeer, Amsterdam Zeeburg en Amsterdam IJburg.

In de regio van Amsterdam zijn wij onder andere actief in de volgende plaatsen:

Abcoude, Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp, Heemstede, Schalkwijk, Haarlem, Velserbroek, Zaandam, Koog aan de Zaan en Monnickendam.

Indien u graag van de dienstverlening van Stukadoorsbedrijf Richard Overberg gebruikt maakt, maar uw klus dient buiten ons standaard werkgebied uitgevoerd te worden, neemt u dan contact met ons voor de mogelijkheden - wij zijn uiteraard ook u graag van dienst.

Is uw woning, kantoor of bedrijfsruimte ook toe aan een nieuwe wand- en of plafondafwerking?

Neem dan contact met ons op voor al uw stucwerkzaamheden!

Stukadoorsbedrijf Richard Overberg - Uw stucadoor in Amsterdam en omstreken!