Richard-Overberg-Stukadoor-Amsterdam
Balk-Lichtgrijs-Richard-Overberg-Stukadoorsbedrijf-Amsterdam

 

 

Akoestische Pleisters in Amsterdam en Omstreken

Stukadoorsbedrijf Richard Overberg is dé specialist in stukadoorswerk in Amsterdam en omstreken, waaronder het aanbrengen van akoestische pleisters. Met behulp van de akoestische pleister, Brander Acoustuc genoemd, kan men de geluidsisolatiewaarde van uw gebouw verbeteren, waardoor geluidsoverlast vaak al tot een acceptabel nivieau kan worden teruggebracht - zonder dat hiervoor een grondige verbouwing noodzakelijk is.

Voor het aanbrengen van akoestische pleisters in Amsterdam en omstreken, bent u bij Stukadoorsbedrijf Richard Overberg aan het juiste adres.

Het Aanbrengen van Akoestische Pleisters

Voordat wij met onze werkzaamheden beginnen, zorgen wij dat de werkruimte volledig wordt afgeplakt - dit ter bescherming van uw eigendommen.

Idealiter brengen wij onze pleisters aan op een vlakke ondergrond zodat het mooiste resultaat behaald zal worden. Indien uw ondergrond nog niet geheel vlak is, kunnen wij dit uiteraard voor u verzorgen.

Indien nodig brengen wij een speciale hechtingslaag aan, waarna de akoestische pleister wordt aangebracht. Indien door u gewenst, zullen wij ten slotte het oppervlak afwerken in de kleur naar keuze met behulp van het zogeheten latex spuiten.

Werkgebied Stukadoorsbedrijf Richard Overberg

Binnen Amsterdam zijn wij actief in de volgende wijken:

Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam West, Amsterdam Bos en Lommer, Amsterdam de Baarsjes, Amsterdam Geuzenveld en Slotermeer, Amsterdam Osdorp, Amsterdam Slotervaart en Overtoomse Veld, Amsterdam Zuid, Amsterdam Oost, Amsterdam Watergraafsmeer, Amsterdam Zeeburg en Amsterdam IJburg.

In de regio van Amsterdam zijn wij onder andere actief in de volgende plaatsen:

Abcoude, Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp, Heemstede, Schalkwijk, Haarlem, Velserbroek, Zaandam, Koog aan de Zaan en Monnickendam.

Indien u graag van de dienstverlening van Stukadoorsbedrijf Richard Overberg gebruikt maakt, maar uw klus dient buiten ons standaard werkgebied uitgevoerd te worden, neemt u dan contact met ons voor de mogelijkheden - wij zijn uiteraard ook u graag van dienst.

Is uw woning, kantoor of bedrijfsruimte ook toe aan een nieuwe wand- en of plafondafwerking?

Neem dan contact met ons op voor al uw stucwerkzaamheden!

Stukadoorsbedrijf Richard Overberg - Uw stucadoor in Amsterdam en omstreken!