Richard-Overberg-Stukadoor-Amsterdam
Balk-Lichtgrijs-Richard-Overberg-Stukadoorsbedrijf-Amsterdam

 

 

Raapwerk in Amsterdam en Omstreken

Stukadoorsbedrijf Richard Overberg is dé specialist in stukadoorswerk in Amsterdam en omstreken, waaronder het aanbrengen van raapwerk. Raapwerk, ook wel uitrapen genoemd, is een stukadoorsvorm waarbij een dikke laag gips- of cementgebonden mortel wordt aangebracht om het oppervlak vlak, en indien nodig waterpas en haaks te maken. Raapwerk is dus de stucvorm bij uitstek voor het wergwerken van oneffenheden in uw wanden en of plafonds. De mortel welke gebruikt wordt voor het raapwerk op vochtige oppervlaktes heeft vochtregulerende eigenschappen, zodat vocht zowel kan worden opgenomen als worden afgestoten.

Voordat het raapwerk wordt aangebracht, dient u door te geven of de wand betegeld of behangen gaat worden, of verder afgewerkt dient te worden met een andere stucvorm. Indien het oppervlak betegeld dient te worden, zal het raapwerk namelijk niet glad worden afgewerkt, zodat de tegels beter hechten op de raaplaag. Indien het raapwerk wel glad wordt afgewerkt, zou het direct gesaust kunnen worden, waarbij wij adviseren gebruik te maken van het zogeheten latex spuiten, voor het mooiste eindresultaat. Ook kan er gekozen worden om op de vlakke raaplaag een andere stucvorm aan te brengen. Hierbij kunt u denken aan een sierpleister (granol en spachtelputz) of bijvoorbeeld betonlook.

Voor het aanbrengen van raapwerk in Amsterdam en omstreken, bent u bij Stukadoorsbedrijf Richard Overberg aan het juiste adres.

Het Aanbrengen van Raapwerk

Voordat wij met onze werkzaamheden beginnen, zorgen wij dat de werkruimte volledig wordt afgeplakt - dit ter bescherming van uw eigendommen.

Indien nodig brengen wij een speciale hechtingslaag aan, waarna het raapwerk wordt opgezet om uw wanden en of plafonds volledig vlak te maken.

Werkgebied Stukadoorsbedrijf Richard Overberg

Binnen Amsterdam zijn wij actief in de volgende wijken:

Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam West, Amsterdam Bos en Lommer, Amsterdam de Baarsjes, Amsterdam Geuzenveld en Slotermeer, Amsterdam Osdorp, Amsterdam Slotervaart en Overtoomse Veld, Amsterdam Zuid, Amsterdam Oost, Amsterdam Watergraafsmeer, Amsterdam Zeeburg en Amsterdam IJburg.

In de regio van Amsterdam zijn wij onder andere actief in de volgende plaatsen:

Abcoude, Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp, Heemstede, Schalkwijk, Haarlem, Velserbroek, Zaandam, Koog aan de Zaan en Monnickendam.

Indien u graag van de dienstverlening van Stukadoorsbedrijf Richard Overberg gebruikt maakt, maar uw klus dient buiten ons standaard werkgebied uitgevoerd te worden, neemt u dan contact met ons voor de mogelijkheden - wij zijn uiteraard ook u graag van dienst.

Is uw woning, kantoor of bedrijfsruimte ook toe aan een nieuwe wand- en of plafondafwerking?

Neem dan contact met ons op voor al uw stucwerkzaamheden!

Stukadoorsbedrijf Richard Overberg - Uw stucadoor in Amsterdam en omstreken!