Richard-Overberg-Stukadoor-Amsterdam
Balk-Lichtgrijs-Richard-Overberg-Stukadoorsbedrijf-Amsterdam

 

 

Binnensauswerk in Amsterdam en Omstreken

Stukadoorsbedrijf Richard Overberg is dé specialist in sauswerk in Amsterdam en omstreken, waaronder het verzorgen van binnensauswerk. Sauswerk is het witten of op kleur brengen van gepleisterde oppervlakten met latex. Dit kan zowel met de welbekende verfrollers worden aangebracht, maar voor het mooiste resultaat brengen wij de latex aan met onze professionele 'airless' latexspuit: het zogeheten latex spuiten.

Voor het verzorgen van binnensauswerk in Amsterdam en omstreken, bent u bij Stukadoorsbedrijf Richard Overberg aan het juiste adres.

Het Verzorgen van Binnensauswerk

Binnensauswerk wordt altijd vooraf gegaan door een grondige inspectie van het aanwezige pleisterwerk, zodat wij precies kunnen beoordelen welk latexproduct het meest geschikt is voor de afwerking van uw wanden en of plafonds.

Vervolgens zorgen wij ervoor dat de werkruimte volledig wordt afgeplakt - dit ter bescherming van uw eigendommen.

Indien nodig, brengen wij een speciale hechtingslaag aan. Ten slotte werken wij het oppervlak af in de kleur naar keuze.

Werkgebied Stukadoorsbedrijf Richard Overberg

Binnen Amsterdam zijn wij actief in de volgende wijken:

Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam West, Amsterdam Bos en Lommer, Amsterdam de Baarsjes, Amsterdam Geuzenveld en Slotermeer, Amsterdam Osdorp, Amsterdam Slotervaart en Overtoomse Veld, Amsterdam Zuid, Amsterdam Oost, Amsterdam Watergraafsmeer, Amsterdam Zeeburg en Amsterdam IJburg.

In de regio van Amsterdam zijn wij onder andere actief in de volgende plaatsen:

Abcoude, Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp, Heemstede, Schalkwijk, Haarlem, Velserbroek, Zaandam, Koog aan de Zaan en Monnickendam.

Indien u graag van de dienstverlening van Stukadoorsbedrijf Richard Overberg gebruikt maakt, maar uw klus dient buiten ons standaard werkgebied uitgevoerd te worden, neemt u dan contact met ons voor de mogelijkheden - wij zijn uiteraard ook u graag van dienst.

Is uw woning, kantoor of bedrijfsruimte ook toe aan een nieuwe wand- en of plafondafwerking?

Neem dan contact met ons op voor al uw stucwerkzaamheden!

Stukadoorsbedrijf Richard Overberg - Uw stucadoor in Amsterdam en omstreken!