Richard-Overberg-Stukadoor-Amsterdam
Balk-Lichtgrijs-Richard-Overberg-Stukadoorsbedrijf-Amsterdam

 

 

Lijsten en Ornamenten in Amsterdam en Omstreken

Stukadoorsbedrijf Richard Overberg is dé specialist in stukadoorswerk in Amsterdam en omstreken, waaronder het aanbrengen van lijsten en ornamenten. Koofijsten, stucplinten, ornamenten, rozetten en zuilen kunnen zowel binnen- als buitenhuis toegepast. Er is een enorme variate in stijlen verkrijgbaar: van modern en strak tot klassiek.

Voor het aanbrengen van lijsten en ornamenten in Amsterdam en omstreken, bent u bij Stukadoorsbedrijf Richard Overberg aan het juiste adres.

Wij werken hoofdzakelijk met de navolgende leveraniers:

Door te klikken op bovenstaande links zult u naar de websites van onze leveranciers van lijsten en ornamenten worden gestuurd, al waar u hun assortiment kunt bekijken.

Werkgebied Stukadoorsbedrijf Richard Overberg

Binnen Amsterdam zijn wij actief in de volgende wijken:

Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam West, Amsterdam Bos en Lommer, Amsterdam de Baarsjes, Amsterdam Geuzenveld en Slotermeer, Amsterdam Osdorp, Amsterdam Slotervaart en Overtoomse Veld, Amsterdam Zuid, Amsterdam Oost, Amsterdam Watergraafsmeer, Amsterdam Zeeburg en Amsterdam IJburg.

In de regio van Amsterdam zijn wij onder andere actief in de volgende plaatsen:

Abcoude, Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp, Heemstede, Schalkwijk, Haarlem, Velserbroek, Zaandam, Koog aan de Zaan en Monnickendam.

Indien u graag van de dienstverlening van Stukadoorsbedrijf Richard Overberg gebruikt maakt, maar uw klus dient buiten ons standaard werkgebied uitgevoerd te worden, neemt u dan contact met ons voor de mogelijkheden - wij zijn uiteraard ook u graag van dienst.

Is uw woning, kantoor of bedrijfsruimte ook toe aan een nieuwe wand- en of plafondafwerking?

Neem dan contact met ons op voor al uw stucwerkzaamheden!

Stukadoorsbedrijf Richard Overberg - Uw stucadoor in Amsterdam en omstreken!