Richard-Overberg-Stukadoor-Amsterdam
Balk-Lichtgrijs-Richard-Overberg-Stukadoorsbedrijf-Amsterdam

 

 

Marmorino in Amsterdam en Omstreken

Stukadoorsbedrijf Richard Overberg is dé specialist in het aanbrengen van luxe stucwerk in Amsterdam en omstreken, waaronder het aanbrengen van marmorino. Marmorino is een luxe stukadoorsproduct waarmee een Italiaanse look verkregen kan worden. Marmorino betekent 'klein marmer' en verwijst dan ook naar het marmerpoeder wat in deze stukadoorspleister is verwerkt.

Marmorino wordt door haar waterafstotende- en anti bacteriële eigenschappen veelvuldig toegepast in keukens en badkames, maar is door haar unieke uitstraling uiteraard ook toepasbaar in iedere andere ruimte - zelfs op uw buitengevels!

Voor het aanbrengen van marmorino in Amsterdam en omstreken, bent u bij Stukadoorsbedrijf Richard Overberg aan het juiste adres.

Het Aanbrengen van Marmorino

Voordat wij met onze werkzaamheden beginnen, zorgen wij dat de werkruimte volledig wordt afgeplakt - dit ter bescherming van uw eigendommen.

Idealiter brengen wij onze pleisters aan op een vlakke ondergrond zodat het mooiste resultaat behaald zal worden. Indien uw ondergrond nog niet geheel vlak is, kunnen wij dit uiteraard voor u verzorgen.

Vervolgens brengen wij een speciale hechtingslaag aan voor marmarino. Afhankelijk van de kleurstelling waarin u uw wanden en of plafonds afgewerkt wil hebben, zullen wij deze hechtingslaag al op de desgwenste kleur aanbrengen. Ten slotte werken wij het oppervlak af met marmorino in de kleur naar keuze. Het is eventueel mogelijk om als eindafwerking de marmorino nog in te waxen of in te oliën; hierdoor zal de stucpleister een enigzins andere uitstraling kunnen krijgen en zal het oppervlak waterafstotende eigenschappen verkrijgen.

Werkgebied Stukadoorsbedrijf Richard Overberg

Binnen Amsterdam zijn wij actief in de volgende wijken:

Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam West, Amsterdam Bos en Lommer, Amsterdam de Baarsjes, Amsterdam Geuzenveld en Slotermeer, Amsterdam Osdorp, Amsterdam Slotervaart en Overtoomse Veld, Amsterdam Zuid, Amsterdam Oost, Amsterdam Watergraafsmeer, Amsterdam Zeeburg en Amsterdam IJburg.

In de regio van Amsterdam zijn wij onder andere actief in de volgende plaatsen:

Abcoude, Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp, Heemstede, Schalkwijk, Haarlem, Velserbroek, Zaandam, Koog aan de Zaan en Monnickendam.

Indien u graag van de dienstverlening van Stukadoorsbedrijf Richard Overberg gebruikt maakt, maar uw klus dient buiten ons standaard werkgebied uitgevoerd te worden, neemt u dan contact met ons voor de mogelijkheden - wij zijn uiteraard ook u graag van dienst.

Is uw woning, kantoor of bedrijfsruimte ook toe aan een nieuwe wand- en of plafondafwerking?

Neem dan contact met ons op voor al uw stucwerkzaamheden!

Stukadoorsbedrijf Richard Overberg - Uw stucadoor in Amsterdam en omstreken!