Richard-Overberg-Stukadoor-Amsterdam
Balk-Lichtgrijs-Richard-Overberg-Stukadoorsbedrijf-Amsterdam

 

 

Granol in Amsterdam en Omstreken

Stukadoorsbedrijf Richard Overberg is dé specialist in het aanbrengen van sierpleister in Amsterdam en omstreken, waaronder het aanbrengen van granol. Granol is een sierpleister met een grove structuur welke zowel binnen- als buitenshuis kan worden aangebracht. Door het ambachtelijke aanbrengen van granol met de spatel kunnen waaiervormige- of boomschorsachtige reliëffen worden gecreëerd.

Granol kan ook uitstekend overschilderd worden in een kleur naar keuze. Het mooiste effect zal hierbij worden gerealiseerd door de verf met de latexspuit aan te brengen. Uiteraard kan Stukadoorsbedrijf Richard Overberg deze werkzaamheden vakkundig voor u verzorgen.

Voor het aanbrengen van granol in Amsterdam en omstreken, bent u bij Stukadoorsbedrijf Richard Overberg aan het juiste adres.

Het Aanbrengen van Granol

Voordat wij met onze werkzaamheden beginnen, zorgen wij dat de werkruimte volledig wordt afgeplakt - dit ter bescherming van uw eigendommen.

Idealiter brengen wij onze pleisters aan op een vlakke ondergrond zodat het mooiste resultaat behaald zal worden. Indien uw ondergrond nog niet geheel vlak is, kunnen wij dit uiteraard voor u verzorgen.

Vervolgens brengen wij een speciale hechtingslaag aan voor granol. Afhankelijk van de kleurstelling waarin u uw wanden en of plafonds afgewerkt wil hebben, zullen wij deze hechtingslaag al op de desgwenste kleur aanbrengen. Ten slotte werken wij het oppervlak af met granol in de kleur naar keuze.

Werkgebied Stukadoorsbedrijf Richard Overberg

Binnen Amsterdam zijn wij actief in de volgende wijken:

Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam West, Amsterdam Bos en Lommer, Amsterdam de Baarsjes, Amsterdam Geuzenveld en Slotermeer, Amsterdam Osdorp, Amsterdam Slotervaart en Overtoomse Veld, Amsterdam Zuid, Amsterdam Oost, Amsterdam Watergraafsmeer, Amsterdam Zeeburg en Amsterdam IJburg.

In de regio van Amsterdam zijn wij onder andere actief in de volgende plaatsen:

Abcoude, Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp, Heemstede, Schalkwijk, Haarlem, Velserbroek, Zaandam, Koog aan de Zaan en Monnickendam.

Indien u graag van de dienstverlening van Stukadoorsbedrijf Richard Overberg gebruikt maakt, maar uw klus dient buiten ons standaard werkgebied uitgevoerd te worden, neemt u dan contact met ons voor de mogelijkheden - wij zijn uiteraard ook u graag van dienst.

Is uw woning, kantoor of bedrijfsruimte ook toe aan een nieuwe wand- en of plafondafwerking?

Neem dan contact met ons op voor al uw stucwerkzaamheden!

Stukadoorsbedrijf Richard Overberg - Uw stucadoor in Amsterdam en omstreken!