Richard-Overberg-Stukadoor-Amsterdam
Balk-Lichtgrijs-Richard-Overberg-Stukadoorsbedrijf-Amsterdam

 

 

Stukadoorswerk in Amsterdam en Omstreken

Stukadoorsbedrijf Richard Overberg heeft zich gedurende de afgelopen ruim 15 jaar ontwikkeld tot een echte specialist in stukadoorswerkzaamheden. Naast het vakkundig aanbrengen van de diverse soorten pleisterwerk zijn wij dé specialist in het aanbrengen van de meer ambachtelijke vormen van stucwerk, zoals betonlook, frescolori, tadelakt, marmorino en raffaelo. Ook voor het latex spuiten vindt u bij Stukadoorsbedrijf Richard Overberg dé vakman die zorgt voor het ultieme eindresultaat.

Voor het verzorgen van stukadoorswerk in Amsterdam en omstreken, bent u bij Stukadoorsbedrijf Richard Overberg aan het juiste adres.

Vanuit ons werkgebied Amsterdam en omstreken verzorgen wij graag voor u de navolgende werkzaamheden:

Stukadoorswerk: Type: Korte Omschrijving:
Sierpleister Sierpleister is een product met een korrelige structuur dat in bijna elke kleur geleverd kan worden.
Granol Granol is een sierpleister met een grove structuur welke zowel binnen- als buitenshuis kan worden aangebracht.
Spachtelputz Spachtelputz is een sierpleister dat zowel binnen- als buitenshuis kan worden aangebracht en bestaat uit 80% gebroken marmerkorrels en 20% bindmiddel, waarbij de marmerkorrels in verschillende groottes verkrijgbaar zijn (van 1 tot en met 4 millimeter).
Raapwerk Raapwerk, ook wel uitrapen genoemd, is een stukadoorsvorm waarbij een dikke laag gips- of cementgebonden mortel wordt aangebracht om het oppervlak vlak, en indien nodig waterpas en haaks te maken.
Glad Pleisterwerk Glad pleisterwerk is een stukadoorsvorm waarbij een laag gipsmortel wordt aangebracht om het oppervlak glad en sausklaar te maken.
Luxe Stucwerk Luxe stucwerk is de benaming voor de meer ambachtelijke type eindafwerkingen waartussen u kunt kiezen.
Betonlook Betonlook is een eigentijdse afwerking en heeft als voordelen ten opzichte van tradiotioneel stucwerk dat het keihard is, niet gevoelig is voor schimmels en bacteriën, en dat deze afwerking waterafstotend is na behandeling van de betonlook met een speciale wax, olie of zonodig epoxiecoating.
Frescolori Frescolori is een luxe stukadoorsproduct op basis van kalk waarmee een Italiaanse look verkregen kan worden. Ook de eigentijdse stukadoorsvorm betonlook kan met behulp van frescolori worden gerealiseerd.
Tadelakt Tadelakt is een luxe stukadoorsproduct op basis van natuurkalk waarmee een Marokkaanse look verkregen kan worden door speciale pigmenten aan de tadelakt toe te voegen.
Marmorino Marmorino is een luxe stukadoorsproduct waarmee een Italiaanse look verkregen kan worden. Marmorino betekent 'klein marmer' en verwijst dan ook naar het marmerpoeder wat in deze stukadoorspleister is verwerkt.
Raffaello Raffaello is een luxe stukadoorsproduct op basis van minerale grondstoffen waarmee een Italiaanse look verkregen kan worden. Raffaello, ook wel marmerstuc of Italiaans stucmarmer genoemd, is een zeer dunne afwerkingslaag (maximaal 1 milimeter) die aandoet als echt marmer.
Schuurwerk Schuurwerk is een traditionele vorm van stucwerk waarbij decoratieve cirkelvormige structuren op het oppervlak worden aangebracht.
Cementgebonden Stucwerk Cementgebonden stucwerk is een stukadoorsvorm die vaak wordt toegepast op oppervlaktes waarbij vocht een probleem kan veroorzaken. U kunt hierbij denken aan buitengevels en als ondergrond voor tegels in de natte ruimtes.
Akoestische Pleisters Met behulp van de akoestische pleister, Brander Acoustuc genoemd, kan men de geluidsisolatiewaarde van uw gebouw verbeteren, waardoor geluidsoverlast vaak al tot een acceptabel nivieau kan worden teruggebracht - zonder dat hiervoor een grondige verbouwing noodzakelijk is.
Lijsten en Ornamenten Koofijsten, stucplinten, ornamenten, rozetten en zuilen kunnen zowel binnen- als buitenhuis toegepast. Er is een enorme variate in stijlen verkrijgbaar: van modern en strak tot klassiek.
Binnensauswerk Sauswerk is het witten of op kleur brengen van gepleisterde oppervlakten met latex. Dit kan zowel met de welbekende verfrollers worden aangebracht, maar voor het mooiste resultaat brengen wij de latex aan met onze professionele 'airless' latexspuit: het zogeheten latex spuiten.
Latex Spuiten Met latex spuiten kunt u uw gepleisterde wanden en of plafonds witten of op kleur brengen. Een groot voordeel van latex spuiten ten opzichte van het aanbrengen van sauswerk met de welbekende verfroller is dat het eindresultaat veel strakker is, en uw klus zal in een veel kleiner tijdsbestek worden geklaard.
Buitensauswerk Buitensauswerk brengen wij uitsluitend aan met de welbekende verfrollers. Door buiten stucwerk te voorzien van buitensauswerk blijft het stucwerk beter bestand tegen weersinvloeden, waardoor het stucwerk dus langer mooi blijft.

Werkgebied Stukadoorsbedrijf Richard Overberg

Binnen Amsterdam zijn wij actief in de volgende wijken:

Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam West, Amsterdam Bos en Lommer, Amsterdam de Baarsjes, Amsterdam Geuzenveld en Slotermeer, Amsterdam Osdorp, Amsterdam Slotervaart en Overtoomse Veld, Amsterdam Zuid, Amsterdam Oost, Amsterdam Watergraafsmeer, Amsterdam Zeeburg en Amsterdam IJburg.

In de regio van Amsterdam zijn wij onder andere actief in de volgende plaatsen:

Abcoude, Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp, Heemstede, Schalkwijk, Haarlem, Velserbroek, Zaandam, Koog aan de Zaan en Monnickendam.

Indien u graag van de dienstverlening van Stukadoorsbedrijf Richard Overberg gebruikt maakt, maar uw klus dient buiten ons standaard werkgebied uitgevoerd te worden, neemt u dan contact met ons voor de mogelijkheden - wij zijn uiteraard ook u graag van dienst.

Is uw woning, kantoor of bedrijfsruimte ook toe aan een nieuwe wand- en of plafondafwerking?

Neem dan contact met ons op voor al uw stucwerkzaamheden!

Stukadoorsbedrijf Richard Overberg - Uw stucadoor in Amsterdam en omstreken!